Sinterklaas-drive.                                             
Op 2 december wordt een Sinterklaas drive gehouden. Je speelt dan niet met je eigen partner. Na afloop krijgt iedereen een leuke prijs mee naar huis.

Theo Toorenburgbokaal.
Op 30 december wordt gespeeld om de Theo Toorenburgbokaal. Je speelt met je eigen partner, in de lijn waarin je ook in de competitie uitkomt. De winnaars van beide lijnen krijgen voor een jaar de beker mee naar huis. De uitslag van de Theo Toorenburgbokaal telt mee voor de competitie, de Sinterklaas-drive niet.

Promotie en degradatie.
De regeling voor promotie en degradatie zal voor aanvang van de competitie worden gepubliceerd

Bridge-koffers.
De bridgeclub heeft twee koffers aangeschaft om thuis te kunnen bridgen. De koffers bevatten 24 voor geschudde spellen en vier biedboxen. Waarom is het spelen van een “koffertje” leuker dan gewoon bridgen met kennissen?  Door je score te vergelijken met andere spelers, die ook de spellen uit het koffertje spelen, blijkt dat je dan toch nog goed te hebben gescoord. De scores worden namelijk met elkaar vergeleken. De kosten van het gebruiken van een koffertje bedragen € 2,50,  te voldoen bij het ophalen.
Heb je interesse om eens met deze spellen te spelen dan kun je het koffertje reserveren en ophalen bij Klaas de Reus, Patrijs 31, 1645 TL Ursem tel 072-5021641